Såg Snabba cash 2 förra veckan på en fullsatt Draken under Way out wests filmvecka och imorgon är det nationell premiärdag för Babak Najafis uppföljare till Daniel Espinosas inledande del i den folkkära gangstertrilogin. När Joel Kinnaman och Fares Fares satt i SVT:s morgonsoffa för att marknadsföra filmen, bjöd programledaren – SVT:s VD Eva Hamilton – på en freudiansk felsägning som omedelbart blivit viral.

Joel Kinnaman är ju med i kommande Robocop, men Hamilton sa istället Robocock, varpå Kinnaman var tvungen att upplysa henne om att det är en hypotetisk porrfilmsversion, som han inte har några planer på att medverka i. Pornofiering av kända filmer är som bekant ett sedan länge etablerat fenomen, där snuskmagnater vunnit marknadsandelar genom titlar som Rebel without a condom, A clockwork orgy och Whorey Potter and the sorcerer’s balls (ännu fler här).

Är inte säker på huruvida det över huvud taget existerar någon svensk porrfilmsindustri nu i strömsajternas tidevarv, men det är onekligen lite fnissframkallande att spekulera i potentiella svenska titlar i samma stil, allt från den snälla Hångel från andra våningen till de hårdare Simon och kukarna och En enastående studie i mänsklig förökning. Vilka andra svenska filmer skulle kunna ge upphov till festliga erotikomslag?