Imorgon sparkas fotbolls-EM för herrar igång i Polen och Ukraina. Med anledning av det tog BBC:s filmradiopratare Mark Kermode och Simon Mayo ut en elva bestående av brittiska herrregissörer. England och Sverige spelar i samma grupp, och det dröjde inte länge innan Per Sundfeldt, redaktör på Svensk filmdatabas, kontrade med en svensk elva på Facebook.

Förutom att uppställningen besväras av ett korrfel – Alf Sjöberg heter ju just så – imponeras jag av det taktiska upplägget och hör redan för mina inre öron hur supportrarna på Camp Sweden ropar Skjut! Skjut! Skjut! till firma Sjö-Sjö-Sjö i anfallet. Ett visst frågetecken måste dock resas för stabiliteten på det defensiva mittfältet.

Vad säger ni, vilken startuppställning är starkast? Vilka namn saknas? Och hur skulle våra andra gruppmotståndare Frankrikes  och, kanske svårare, Ukrainas elva se ut?