Alltså, det här är helt sjukt. I morse anlände jag till den danska dokumentärfilmsfestivalen CPH:DOX. Sedan dess har detta hänt:

Först skulle jag gå på en föreläsning med franske dokumentaristen Philippe Grandrieux, en av festivalens ”Artists in focus”. När jag kom dit så berättade personalen att det hela hade ägt rum igår – det var ett feltryck i programmet.

Sedan skulle jag gå på ett retrospektiv med en av festivalens andra ”Artists in focus”, svenska leranimatören Nathalie Djurberg. När jag kom dit berättade personalen att de inte hittade filmen. Efter tjugo minuter kom de på att någon i juryn hade tagit med den hem.

Sedan skulle jag gå på en filmfest på franska ambasssaden. När jag kom dit berättade personalen att baren hade stängt. Klockan var tjugo i åtta.

Sedan skulle jag gå på en visning av Harmony Korines nya film Trash Humpers.  När jag kom dit berättade personalen att de inte lyckades få igång ljudet på filmen, men att de som ville titta på den stumt fick göra det.

Om det inte vore för att det är fredag den 13:e idag skulle jag utan tvekan utnämna CPH:DOX till världens sämsta filmfestival. Får se om det blir bättre imorgon.