På torsdag börjar Stockholms filmfestival. Om någon skulle vilja träffa mig i filmvimlet, finns det tre lämpliga arrangemang.

På fredag (21 nov, 18:30) håller jag i ett Face2Face med den tyska journalisten och dokumentärfilmaren Dorothee Wenner. Hennes Peace Mission handlar om Nollywood, nigerias filmindustri. Läs mer och köp biljett här.

Disappearing

På lördag (22 nov, 12:30) visas kortfilmen Disappearing (preview), Emil Klangs fashionfiktion som jag extrajobbade som regiass på i somras. Den går som förfilm till modemansdokumentären Valentino – The last emperor i ett flådigt fashionorama. Läs mer här och köp biljett här. (Kombon går även att se tisdag 25/11 såväl 10:30 som 21:00.)

Voy a explotar

Och på onsdag nästa vecka (26 nov, 21:00) håller jag i ett Face2Face till, den här gången med mexikanske filmaren Gerardo Naranjo, i anslutning till hans Voy a explotar. Läs mer och köp biljett här.

För lite mindre självcentrerade festivalguider rekommenderas Hynek Pallas och Emma Gray Munthes förhandstips på Weird Science.