Read more »" /> Read more »" /> Ett konstant filmunder – FLM
Bloggar Jonas Holmberg Jonas Holmberg, 5 juli 2011

Ett konstant filmunder

Igår gjorde jag en filmpolitisk lägesbeskrivning i Expressen, utifrån Filminstitutets seminarium om ”det svenska filmundret”. Skrev alltså texten inför seminariet, och var inte där själv. Rapporteringen har också varit obefintlig. Det enda jag har hittat är kommande vd Anna Serners livetwitter från eventet. Lite roligt att den snabbaste och bästa nyhetsförmedlingen kommer direkt från den... Read more »

Igår gjorde jag en filmpolitisk lägesbeskrivning i Expressen, utifrån Filminstitutets seminarium om ”det svenska filmundret”. Skrev alltså texten inför seminariet, och var inte där själv. Rapporteringen har också varit obefintlig. Det enda jag har hittat är kommande vd Anna Serners livetwitter från eventet. Lite roligt att den snabbaste och bästa nyhetsförmedlingen kommer direkt från den kommande chefen.

Annons