Okej, bara några snabb recensionslänkar från Toronto.

Variety gillar både Snabba cash och Himlen är oskyldigt blå, kallar Joel Kinnaman för ”model-handsome” och liknar Bill Skarsgård vid Michael Cera (?). Även Twitch rycks med av Snabba cash (”The best Nordic crime film since Nicholas Winding Refn’s Pusher II”), medan Hollywood Reporter slår fast att Himlen är oskyldigt blå är ”insubstantial”.

Hollywood Reporter menar vidare att Ond tro är ologisk och att ”scenes appear to be staged for their visual impact rather than to move the plot”. Twitch, som tidigt hyllade Låt den rätte komma in och därför har ett gott öga till Hoyte van Hoytema, menar å sin sida att Ond tro är ett ”rewarding mood piece” där ”desire trumps logic, mood trumps plot”.

För en mindre blågulögd rapportering rekommenderas Mubi.