Imorgon har Kristian Petris Ond tro premiär. Jag hade nöjet att intervjua honom i somras och min artikel finns med i nya numret av FLM. Och finns här finns den också som pdf!

Uppdatering:
Meningarna går isär om Ond tro. Jeanette Gentele i Svenska Dagbladet tycker att den är överlastad med frågetecken medan Maaret Koskinen i Dagens Nyheter rycks med av Repulsion-vibbarna, Sonja Richters skådespeleri och Hoyte van Hoytemas foto. Maria Domellöf-Wik i GP menar att ”tempo, driv och närvarokänsla får stå tillbaka för något som i slutändan mest känns som konstruerad litterär gestaltning”. Annika Gustafsson i Sydsvenskan ”tycker om Petris lust och förmåga att konsekvent genomföra en psykologisk thriller som befinner sig långt bort från den i svensk film dominerande realismen”, men är ändå inte helt nöjd med resultatet.