fbpx

Kanske demokrati funkar bättre?

Med tanke på hur uselt jobb nomineringsjuryn till Guldbaggen har gjort hoppas jag på folkets röst. På Biopublikens pris kan folket rösta på årets bästa svenska film. Rösta på någon av det tiotal bra svenska filmer som kom i år men blev utan nominering till förmån för Män som hatar kvinnor. Valet kan knappast bli sämre än proffsens. Eller, det skulle vara om typ Äntligen midsommar vann då. Gillar för övrigt att det går att rösta på Pirate bay-distribuerade Nasty old people. Tiderna förändras!

3 kommentarer

  1. Pingback: Våra baggar | FLM
  2. Efter haverierna Den bästa sommaren, Smala Sussie och Tjenare kungen undvek jag ju Bröllopsfotografen. Kanske inte borde gjort! Apan är mitt val också…

  3. Givetvis blir det Millennium 1, 2 eller 3 som vinner. Bland de övriga filmer som gått bra på bio, och därmed i alla fall har en liten chans att vinna, föredrar jag Bröllopsfotografen – detta trots att jag sällade mig till Smala Sussie-hatarna när det begav sig! Flera fina gubbiroller och, som någon skrev, en överklass som inte är ekiperad med skepparkavajer. Men jag röstade på Apan likafullt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.