Som synes kaotiskt och konfliktfyllt i formverkstaden. Tror det handlade om någon ligatur eller måsvinge, men vem vet liksom. Men det aningen försenade vinternumret ska hur som helst strax iväg till tryckeriet i Laholm! FLM nummer 5 landar hos prenumeranter om knappt tre veckor och finns ute i butik däromkring också. Det mesta är sig likt sedan förra numret, men en del är nytt. Mest omdebatterat i formverkstaden har omslaget varit. Vi får se vad ni tycker om det! Det enda jag säger är: pincett och trikåer i miniatyr. (Kan avslöja att vårt andra omslagsalternativ också innehöll trikåer, dock något mer uppförstorade.)

I det nya numret har min medredaktör Jonas åkt till ”Sveriges modernaste filmstudio” i Göteborg och träffat Sveriges enda riktiga actionregissör under inspelningen av GSI. André Johansson har tagit tåget till Vinslöv och spelat bangolf med Anders Svensson. Ingrid Ryberg har varit i Berlin och pratat med Emilie Jouvet. Mara Lee har varit på pressvisning och spanat in Mickey Rourkes sargade kropp. Jag har piratsurfat på internet. Plus mycket mera. Bildbevis inom kort!