Jag läste de avhoppade redaktörerna Malena Rydell och Karin Eder-Ekmans debattinlägg Att svära i Bangkyrkan på tunnelbanan imorse. Det handlar om att det i kulturtidskriftsvärlden anses fint att klistra etiketter i en källare och fult att syssla med idéproduktion och ha fest på Spy Bar. Jag hade precis släpat ett massakilos prenumerationsutskick till posten, hade lite ont i ryggen. flm intar därför en mittenposition i frågan. Vi lider visserligen duktigt under vår klimatsmarta men ickeergonomiska logistik, men å andra sidan gör vi flera saker som Bangredaktörerna definierar som don’ts i kulturtidskriftsvärlden: Vi har roligt, vi har sedan en tid tillbaka en icke stenåldersmässig hemsida (från och med idag till och med inklusive kommentarfunktion), och vi har en tjusig releasefest för vårt nya nummer. Den 5 mars på Allmänna galleriet i Stockholm. Sarto spelar live, Friendly Noise spelar skivor, och så visar vi nya videor från Testbild! och Action Biker (som spelade på vår förra fest – se bild ovan). Väl mött!