Read more »" />Read more »" />Jag är ju en usel fotograf, men... – FLM
Bloggar Jonas Holmberg Jonas Holmberg, 31 augusti 2010

Jag är ju en usel fotograf, men…

En sak till förresten, om den här Kvinnan i mitt liv-visningen. Alla regissörerna var ju där själva, och efter en av filmerna skämtade en av dem om hur dålig fotograf hon var. Som om det vore en charmig brist, nästan något positivt. Att hon inte brydde sig om prålig form eller manlig teknologi, utan bara... Read more »

En sak till förresten, om den här Kvinnan i mitt liv-visningen. Alla regissörerna var ju där själva, och efter en av filmerna skämtade en av dem om hur dålig fotograf hon var. Som om det vore en charmig brist, nästan något positivt. Att hon inte brydde sig om prålig form eller manlig teknologi, utan bara om ”innehåll”. Det är märkligt att en sådan attityd är gångbar. Tänk er en författare som självsmickrande ironiserar över hur dålig hon är på att skriva.

(På bilden Agnès Varda, filmare och fotograf.)

Annons