fbpx

FLM Vinter 2024

FLM Vinter 2024 ute nu – skaffa eller förnya din prenumeration!

Nr 65 av FLM har tema Spanien! År 2023 hade Spanien ordförandeskapet i EU, hade ett historiskt regeringsval, vann ett omtalat EM i fotboll, såg den mystiske regissören Víctor Erice göra en ny film så valde FLM att blicka ut över den spanska filmfloran och gå bortom Buñuel och Almodóvar!

Numret bjuder på festivalrapport från DOK Leipzig och en djupdykning i Lea Globs Apolonia, Apolonia, Shunji Iwais All about Lily Chou-Chou och Ingmar Bergmans och Erland Josephsons relation till Isak Jacobi. Läs även om Ulrike Ottinger på Cinemateket och Alan Wake II. Därutöver recenseras En sommar, Amina, 100 årstider och Ian Penmans Fassbinderbiografi.

Beställ eller förnya din prenumeration på shop.flm.nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.