Isabelle Huppert fortsätter flyga runt jorden och göra roller i olika världsdelar. Nu har turen kommit till välrenommerade sydkoreanska regissören Hong Sang-soo, även lite missvisande titulerad som sitt lands Woody Allen.

Hong har blivit lättsammare med åren och har inte samma bett som förr. I In another country spelar Huppert tre olika turistkaraktärer i lika många episoder. En fransk kvinna besöker en liten kustby där olika sidor av kärlek får sin egen lågmälda behandling. Språkförbistring, en förvirrad badvakt och svartsjuka tillhör ingredienserna. Huppert gör en ovanligt nedtonad rolltolkning, bland annat står hon och bräker mot två getter vid ett tillfälle. Det är faktiskt roligare än det låter.

In another country är lite söt och ganska lättglömd, men har samtidigt en viss elegant komedi-touch.