Efter några hårda år har vi till slut gjort en ansiktslyftning av vår åldersmärkta hemsida. Vi räknar med flera barnsjukdomar men hoppas att nya flm.nu ska mogna till en fast hållpunkt i din filmvardag.

Förutom att bli flitigare med att digitalisera arkivet – under de fyra år som FLM har publicerat filmjournalistik har det hunnit bli otaliga artiklar varav endast ett begränsat antal hittills funnits på nätet – är tanken att FLM ska vara mer kontinuerligt delaktig i filmsamtalet. Det vill säga, inte bara under de enstaka tillfällen under året då ett nytt digert nummer dimper ner på era hallmattor.

Därför tänker vi oss nya flm.nu som ett komplement till den långsamma – och eftertänksamma – papperstidningen. Här kan du hålla dig uppdaterad på allt som händer under tiden, mellan numren.

Redaktionens val: Varje dag länkar vi spännande filmläsning eller annat relaterat till rörliga bilder under rubriken Nätfrukter. En gång i veckan tipsar vi om det bästa just nu under rubriken Bäst just nu. Du får dessutom ett utmärkt tillfälle att bli bokstavstroende filmintresserad genom att följa serien Cineastens ABC.

Frågor & svar: Här får du en inblick i andra människors syn på film. Vi frågar filmfolk om deras filmvanor under rubriken Mina tre senaste och filmskapare om deras influenser under Inspiration.

Kritikkoll: Håll dig ajour med vad andra filmtyckare tänker. Varje vecka.

Bloggar: Vi har äran att presentera Eva af Geijerstam som ny bloggare. Som mångårig filmkritiker på DN är hon välbekant för de flesta. Redaktörerna Jonas Holmberg och Jacob Lundström fortsätter att blogga under varsin rubrik.

Skärmdump: Filmbilder. Kort och gott.

Vad tycker du och vad vill du se mer av? Skriv i kommentarsfältet eller mejla oss på webb@flm.nu!