FLM Nummer 8 omslag

Visst har väntan varit lång, men nästa vecka finns nya numret av FLM först hos prenumeranter och sedan i butik. Att det tagit lite tid beror på att vi har gjort en totalrenovering. Ny form och nytt format – vi har försökt göra lite tvärtom och minskat det med nära nog hälften. Det kommer kanske kännas lite ovant, men samtidigt välbekant. Ambitionen att samla initierade och intressanta texter om film är oförändrad.

Nummer åtta har tema skådespeleri. Vi har pratat om skådespeleriets faror med Helena af Sandeberg, träffat filmhistoriska fangirls, och undersökt arbetsmarknaden för skådespelarna bortom rampljuset. Och så frågar vi oss om vi behöver skådespelare över huvud taget på 2000-talet.

Dessutom skriver Stig Björkman om skådespeleriet i Apan, Mara Lee listar 13 utmaningar för skådespelarkonsten och Carl Henrik Svenstedt funderar på skådespelaren som speakerröst.

Och mycket mycket mer.

Prenumerera och få numret först av alla här!

Nästa nummer finns ute redan efter sommaren.