Read more »" /> Read more »" /> Älskling, vi försummade dottern – FLM
Bloggar Jacob Lundström Jacob Lundström, 4 september 2009

Älskling, vi försummade dottern

En namnlös flicka är för liten och får inte följa med på familjens biståndsresa till Afrika. Hon bestämmer sig för att växa under sommaren. Flickan går till slut upp bio idag. Jonas skrev om den redan i februari, både här och där. Jag kände igen mig som mest när flickan satte upp olika fynd på... Read more »

En namnlös flicka är för liten och får inte följa med på familjens biståndsresa till Afrika. Hon bestämmer sig för att växa under sommaren. Flickan går till slut upp bio idag. Jonas skrev om den redan i februari, både här och där.

Jag kände igen mig som mest när flickan satte upp olika fynd på sin anslagstavla. Ett fint bokmärke hon fått hos doktorn, ett passfoto på fasterns pojkvän från Danderyd, en återgivning av Karl XII:s likfärd och en encyklopedisk förteckning över olika bröstformer. Det här var långt innan vi hade bloggar.

Uppdatering:
-Barnfilmsexperten Malena Jansson jublar.
-Ingrid Stigsdotter gillar 80-talsnostalgin.

Annons