Btw har Nöjesguiden nominerat FLM till Stockholmspriset. Vi är nominerade i kategorin film och det vore förstås höjden av erkännande om vi som skriver om film skulle få priset framför näsan på de andra nominerade – som gör film (Ping-pongkingen/Jens Jonsson och Låt den rätte komma in/Tomas Alfredsson). Det vore också kongenialt med fourieristen i Metropolitan som anser det mer givande att läsa litteraturkritik än litteraturen som sådan.

Vinnaren presenteras vad det lider, och om det blir FLM lovar vi att basunera ut det här och kanske på stan.

Så här fint skriver Nöjesguiden om oss hur som helst:
I en tid när rörliga bilder kastas över oss likt ruttna tomater mot Nicolae Ceauşescus balkong, är behovet av någon slags gallring och analys enormt. Radion har utsökta Kino. Tidningarna har fram tills nyligen mest sysslat med ett lojt upprapande av pressmeddelanden och självklara aktualitetsteman. Tidningen FLM gör något annat. De djupintervjuar Ingvar Carlsson, studerar Berlin-porr, bråkar och ställer icke-obsoleta frågor som ”I vilken genre pågår livet?”. Hatten av.