Read more »" /> Read more »" /> Mest värt på filmfestivalen – FLM
Bloggar Jacob Lundström, 21 november 2008

Mest värt på filmfestivalen

Som Hynek Pallas påpekat går mycket av det som visas på Stockholms filmfestival upp på bio senare. Så man behöver egentligen inte springa benen av sig – om man inte vill. Men det vill man ju. Det finns det åtminstone ett par dussin anledningar till. Helst ska man se: Gomorra, Ashes of time redux, The chaser,... Read more »

Som Hynek Pallas påpekat går mycket av det som visas på Stockholms filmfestival upp på bio senare. Så man behöver egentligen inte springa benen av sig – om man inte vill. Men det vill man ju. Det finns det åtminstone ett par dussin anledningar till.

Helst ska man se: Gomorra, Ashes of time redux, The chaser, The wrestler, De ofrivilliga, H:r Landshövding, Lion’s den, Voy a exlotar. Plus en massa annat. Känner att jag inte helt och fullt hunnit skärskåda programmet. Typiskt att man ska lägga sista handen på nästa FLM-nummer mitt under festivalen.

Själv fimpar jag Stockholm i helgen för Umeå. Så jag överlåter till andra att ställa omöjliga åhörarfrågor på min modererande medredaktörs face2faces.

Annons