”Den tittar oss snabbt i ögonen, den är nära och påtaglig mitt i rörligheten. Den säger att vi i vår oundvikliga samhällsanpassning måste behålla lite sorglöshet, galenskap och livsglädje.” – Hanserik Hjertén, DN.

Efter discosuccén senast gästar filmtidskriften FLM än en gång Bio Rios barsalong Salong 4 på fredag 20 januari.

Kl 19 visar vi Lasse Hallströms långfilmsdebut – och bästa film – En kille och en tjej från 1975. Lasse har gått ut journalisthögskola men får ingen anställning utan arbetar som tidningsutdelare och svirar på Stockholms uteställen. Innan en stormig kärlek för honom såväl till kyrkan som till en ruin i Tunisien.

Därefter fortsätter kvällen med musik inspirerad av filmens sorglösa och galna livsglädje (alltså ej enbart Harpo och Abba som i filmen!). Då är alla som inte ser filmen också varmt välkomna. Från och med kl 21.

Begränsat antal platser på filmvisningen – så paxa din saccosäck eller filmfåtölj redan nu. Det gör du här eller i Bio Rios kassa.

Mer info om Salong 4 hittar du här. Facebook-event för kvällen finns här.

Kl 19-21: En kille och en tjej (Lasse Hallström, 1975) = 60 kr.
Kl 21-00: Fest = gratis.
Biljetter: http://korta.nu/bokario
Måste hämtas ut i Bio Rios ordinarie biljettkassa innan visning.