När vi relanserade vår sajt påbörjade vi också ett arbete med att återpublicera äldre material från FLM-arkivet och presentera det på ett konsekvent och tillgängligt sätt. Det är vår webbmedarbetare Daniel Holmberg som har gjort det mesta och lagom till julafton är arbetet i stort sett färdigt. Nu kan man läsa i stort sett alla av de hundratals texter som publicerats i FLM här på sajten.

Det finns två huvudingångar till materialet: dels kan man navigera nummer för nummer från dropdown-menyn som heter just ”Nummer”. Eller så kan man gå via skribentförteckningen som finns i toppmenyn under ”Skribenter”. Den samlar i nuläget 79 namn. Det går också bra att lite mer vindlande klicka sig runt via ämnestaggarna – de mest populära syns längst ner på sidan och i varje artikel finns ämnestaggar i botten som för dig till andra texter i samma ämne.

God jul önskar redaktionen!