När filmfestivalen i Tribeca i New York nu tar steget över till onlinedistribution är Måns Herngrens badbyxekomedi Allt flyter en av de tolv utvalda filmerna. Här hemma hetsade inte kritikerna upp sig över en barbröstad Jonas Inde. Boel Gerell skrev i Sydsvenskan att ”män i baddräkt … är förstås alltid en höjdare”, men delade ändå ut en etta. Tongångarna känns igen. Också Greta Garbos långfilmsdebut Luffar-Petter från 1922, som sorteras in i den under stumfilmsåren levande genren baddräktskomedi, avfärdades havsbaden till trots som ytlig. Stockholmstidningens kritiker skrev att ”Hr Petschlers unga damer i filmen uppträda visserligen i badkostym så godt som från den första akten till den sista, men de ha i den kostymen bara så litet att uträtta. Detta är f ö ett genomgående fel med de agerande i filmen.”

På bilden poserar de unga damerna Greta Garbo, Iréne Zetterberg och Tyra Ryman för herrar regissör Erik A. Petschler och fotograf Oscar Norberg.